Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 13 november 2020

Tawros Aslanjan nieuwe vice-fractievoorzitter D66 Amstelveen

Na ruim twee jaar heeft Anne-Mieke van der Vet haar functie als vice fractievoorzitter neergelegd en gaat door als regulier raadslid. Zij blijft zich met vol energie inzetten voor portefeuille’s zorg en cultuur. Daarnaast heeft ze zitting in de werkgeverscommissie. De fractie heeft Tawros Aslanjan gekozen als nieuwe vice fractievoorzitter voor D66 Amstelveen.
Anne-Mieke heeft zich met veel energie en passie ingezet als vice-fractievoorzitter voor de partij. Zowel intern als extern stond zij altijd open voor de meningen van anderen. Als vice-fractievoorzitter heeft zij ook zitting genomen in de vertrouwenscommissie voor de benoeming van de burgemeester.
“Ik dank mijn fractiegenoten voor het vertrouwen dat zij in mij gesteld hebben. Ik ben dan ook van mening dat ik mijn rol als vicefractievoorzitter goed en wijs zal vervullen. Met mijn jarenlange ervaring, inzet en gedrevenheid hoop ik een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan onze partij maar zeker ook aan onze bruisende – energieke – eigenzinnige gemeente!”, Aldus vice fractievoorzitter Tawros Aslanjan.