Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 13 mei 2017

Nieuw winkelcentrum Westwijk geopend

Mensen die regelmatig in Westwijk komen kan het niet ontgaan zijn: de afgelopen jaren is er hard gewerkt aan een vernieuwd centrum. Het is een ingrijpende verbouwing geweest: het winkelcentrum is uitgebreid, er is een nieuw wijkcentrum gebouwd en er zijn meer woningen gekomen. Deze vernieuwing heeft wel lang geduurd en in de vorige periode heeft D66 vragen gesteld over de ontwikkeling van het winkelcentrum.

Deze periode hebben we hard aan de ontwikkeling van het Westwijkplein getrokken om het rond te krijgen, waardoor het nu in hoog tempo is vernieuwd. En hier zijn we blij mee! D66-wethouder Maaike Veeningen opende afgelopen vrijdag het winkelcentrum. Op haar blog schrijft D66-wethouder Maaike Veeningen hier meer over. Lees het hier!