Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 3 december 2016

Feestje voor de nieuwbouw HWC

Kinderen verdienen een goede leeromgeving, een plek waar je het beste uit jezelf kunt halen. Daarom investeren we in klaslokalen.  Het moet vanzelfsprekend zijn dat in een stad als Amstelveen leerlingen les krijgen in goede schoolgebouwen. Tijdens de algemene politieke beschouwingen van afgelopen juli meldde D66-fractievoorzitter Frank Berkhout al dat wij met z’n allen ruim 30 miljoen euro uittrekken voor vernieuwing en uitbreiding van de onderwijsgebouwen van Amstelveen. Zo zou het HWC een nieuw gebouw krijgen. Dit was ook een van onze verkiezingsbeloften. Het plan voor de nieuwbouw van het HWC is klaar en dat werd deze week gevierd. D66-wethouder Maaike Veeningen was daarbij aanwezig en op haar blog kunt u hier meer over lezen!

hwc1